Ingrediente
-
6 buc Pulpe de puimari
-
200-300 g Taietei de casadintr-un ou
-
300 g Ciupercisampinioane
-
5 buc Oua
-
100 g Faina
-
200-300 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
-
1-2 lingurite Saredupa gust
-
0,5 lingurite Piper negru macinatdupa gust
-
1 buc Ceapamare
Mod de preparare
Vreau sa va inpartasesc o reteta care ma duce cu gandul in copilarie, mama o facea la fiecare sarbatoare. La prima vedere o sa va para un pic cam greu de realizat, cum imi parea si mie, dar va asigur ca nu este nimic complicat in aceasta reteta. Arata foarte bine, sunt foarte gustoase si sunt convinsa ca o sa va infrumuseteze orice masa de sarbatoare.
(Visited 1.917 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|
|
16
Facut
|
|
17
Facut
|