0 0
Biscuiti cu smantana

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

100 gr Smantana
200-300 gr Faina alba
80 gr Unt
3 linguri Zahar
1 lingurita Praf de copt

Biscuiti cu smantana

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Este foarte greu sa revii dupa o perioada lunga de timp, dar totul e ok… mergem inainte 😉 Sper ca sunteti cu totii sanatosei!
Astazi va prezint o reteta de biscuiti foarte usor de realizat si din putine ingrediente. Eu am hotarat sa nu folosesc mult zahar, daca doriti biscuiti dulci, puteti adauga 2-3 linguri de zahar si la prepararea aluatului. Dar, dupa mine, acesti biscuiti sunt perfecti asa cum sunt ei. Din acest aluat puteti face orice forma doriti, eu am ales sa fac inimioare. Niste inimioare dulci pentru voi, la un ceai sau cafea… pentru toti cei dragi 🙂
Sa fie cu Doamne Ajuta!

(Visited 39 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerii. Intr-un vas punem smantana si untul moale, mixam totul bine.

2
Facut

Praful de copt il incorporam in faina, apoi adaugam in vas si framantam un aluat molcut si nelipicios. Punem aluatul intr-o folie alimentara si-l dam la frigider pentru 30-40 de minute.

3
Facut

Dupa acest timp, punem aluatul pe masa de lucru si-l intindem cu facaletul intr-o turta subtire de 5-7 mm. Apoi cu o forma decupam toti biscuitii.

4
Facut

Fiecare biscuit il trecem pe o parte prin zahar.

5
Facut

Ii asezam cu partea de zahar in sus, intr-o tava in care am pus o foaie de copt. Punem in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 15-20 de minute.

6
Facut

Trebuie sa se rumeneasca usor. Ii lasam sa se raceasca si se poate de servit.

7
Facut

Asa arata in interior.

8
Facut

Pofta Buna!

Adelina

anterior
Terci Arnaut
urmator
Fursecuri cu lamaie
anterior
Terci Arnaut
urmator
Fursecuri cu lamaie

Adauga comentariu