0 0
Biscuiti cu smantana

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

100 gr Smantana
200-300 gr Faina alba
80 gr Unt
3 linguri Zahar
1 lingurita Praf de copt

Biscuiti cu smantana

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Este foarte greu sa revii dupa o perioada lunga de timp, dar totul e ok… mergem inainte 😉 Sper ca sunteti cu totii sanatosei!
Astazi va prezint o reteta de biscuiti foarte usor de realizat si din putine ingrediente. Eu am hotarat sa nu folosesc mult zahar, daca doriti biscuiti dulci, puteti adauga 2-3 linguri de zahar si la prepararea aluatului. Dar, dupa mine, acesti biscuiti sunt perfecti asa cum sunt ei. Din acest aluat puteti face orice forma doriti, eu am ales sa fac inimioare. Niste inimioare dulci pentru voi, la un ceai sau cafea… pentru toti cei dragi 🙂
Sa fie cu Doamne Ajuta!

Vizitat de 2.155 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerii. Intr-un vas punem smantana si untul moale, mixam totul bine.

2
Făcut

Praful de copt il incorporam in faina, apoi adaugam in vas si framantam un aluat molcut si nelipicios. Punem aluatul intr-o folie alimentara si-l dam la frigider pentru 30-40 de minute.

3
Făcut

Dupa acest timp, punem aluatul pe masa de lucru si-l intindem cu facaletul intr-o turta subtire de 5-7 mm. Apoi cu o forma decupam toti biscuitii.

4
Făcut

Fiecare biscuit il trecem pe o parte prin zahar.

5
Făcut

Ii asezam cu partea de zahar in sus, intr-o tava in care am pus o foaie de copt. Punem in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 15-20 de minute.

6
Făcut

Trebuie sa se rumeneasca usor. Ii lasam sa se raceasca si se poate de servit.

7
Făcut

Asa arata in interior.

8
Făcut

Pofta Buna!

anterior
Terci Arnaut
urmator
Fursecuri cu lamaie

Adaugă comentariul tău