Ingrediente
-
1 legatura Spanac verde la legatura
-
1 legatura Salata verdeSe poate si rosie
-
1 legatura mica Ridiche rosie
-
1 legatura Ceapa verde
-
1-2 linguri de suc Lamaie
-
1-2 linguri Ulei de masline
-
dupa gust Sare
Mod de preparare
Fiecare anotimp are farmecul sau… pentru mine insa, Primavara, este cel mai perfect anotimp! Anotimpul meu preferat 🙂 Si doar un singur cuvant spune multe… „Renastere”. Atunci cand totul se trezeste la viata, atunci cand totul capata culoare si o frumusete noua.
Am numit aceasta salata „Primavara”, doar din simplu fapt ca toate ingredientele din aceasta reteta le-am strans din gradina mea anume acum in acest sezon minunat. Mai jos aveti si o mica priveliste din gradina… anul acesta am o recolta de spanac frumusica. Inca se mai vad crengutele puse de copii pentru a delimita hotarul recoltelor 😉 Daca cumparati verdeata de la piata sau market, ar fi bine sa alegeti spanac din acel tinerel, „Baby spanac”…este mai bun. Am folosit frunze de salata rosie, erau micute… am scapat prea multe seminte cand am semanat-o si a iesit cam deasa. Asa am rarit-o un pic. Voi puteti folosi frunze de salata verde.
Aceasta salata se prepara foarte repede si simplu. Gustoasa si sanatoasa!
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|