0 0
Salata „Primavara”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 legatura Spanac verde la legatura
1 legatura Salata verde Se poate si rosie
1 legatura mica Ridiche rosie
1 legatura Ceapa verde
1-2 linguri de suc Lamaie
1-2 linguri Ulei de masline
dupa gust Sare

Salata „Primavara”

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Fiecare anotimp are farmecul sau… pentru mine insa, Primavara, este cel mai perfect anotimp! Anotimpul meu preferat 🙂 Si doar un singur cuvant spune multe… „Renastere”. Atunci cand totul se trezeste la viata, atunci cand totul capata culoare si o frumusete noua.
Am numit aceasta salata „Primavara”, doar din simplu fapt ca toate ingredientele din aceasta reteta le-am strans din gradina mea anume acum in acest sezon minunat. Mai jos aveti si o mica priveliste din gradina… anul acesta am o recolta de spanac frumusica. Inca se mai vad crengutele puse de copii pentru a delimita hotarul recoltelor 😉 Daca cumparati verdeata de la piata sau market, ar fi bine sa alegeti spanac din acel tinerel, „Baby spanac”…este mai bun. Am folosit frunze de salata rosie, erau micute… am scapat prea multe seminte cand am semanat-o si a iesit cam deasa. Asa am rarit-o un pic. Voi puteti folosi frunze de salata verde.
Aceasta salata se prepara foarte repede si simplu. Gustoasa si sanatoasa!

(Visited 125 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Aici aveti o poza cu gradina mea...

2
Facut

Spalam bine toata verdeata. Spanacul si frunzele de salata, daca sunt mai mari, le puteti rupe un pic cu mana. Ridichea o taiem rondele, ceapa verde o tocam.

3
Facut

Punem totul intr-un vas mai mare, adaugam uleiul de masline si sucul de lamaie, saram dupa gust si amestecam.
Apoi se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Salata de dovlecei marinati (pentru iarna)
urmator
Mini rulade din piept de pui si sos Pesto
anterior
Salata de dovlecei marinati (pentru iarna)
urmator
Mini rulade din piept de pui si sos Pesto

Adauga comentariu