0 0
Mini rulade din piept de pui si sos Pesto

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

650 gr Piept de pui 6-7 felii
150 -180 gr Parmezan ras
130 gr Sos Pesto
90-100 gr Speck feliat
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat

Mini rulade din piept de pui si sos Pesto

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Imi place sosul Pesto atat de mult, incat il mananc, asa simplu, uns pe o felie de paine sau pe o bruscheta. Des il pregatesc in conditii casnice, chiar pot zice cu mana pe inima ca… sosul Pesto pregatit de mine, acasa, este mult mai bun si mai gustos decat cel procurat din comert. Dar la aceasta reteta am cam lenevit un pic si am procurat un borcanas gata pregatit de la magazin.
Atunci cand ai „oaspetii la usa”, aceasta reteta de mini rulade este perfecta 😉 Se potriveste de minune cu piure de cartofi, sau legume la cuptor…deja, după preferintele fiecaruia. Gustos si foarte aromat!

(Visited 127 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Taiem pieptul de pui bucati (la mine sunt 6 bucati), le batem un pic cu un ciocan de bucatarie, apoi saram si piparam.

2
Facut

Pregatim celelalte ingrediente: sosul Pesto si parmezanul.

3
Facut

Luam o bucata de carne, la un capat punem cate un pic de sos si parmezan.

4
Facut

Apoi rulam totul strans. Procedam astfel cu toate feliile de piept de pui.

5
Facut

Dupa care, le invelim cu felii de speck si le trecem intr-o tava asternuta cu o foaie de copt. Dam tava in cuptorul preincalzit la temperatura de 180-200°C pentru 30-35 minute.

6
Facut

Daca se rumenesc prea tare... puneti deasupra o folie de aluminiu.

7
Facut

Sunt bune atat calde cat si reci.

8
Facut

Asa arata si in interior.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Salata „Primavara”
urmator
Fasole batuta cu ceapa calita
anterior
Salata „Primavara”
urmator
Fasole batuta cu ceapa calita

Adauga comentariu