Ingrediente
-
650 gr Piept de pui6-7 felii
-
150 -180 gr Parmezan ras
-
130 gr Sos Pesto
-
90-100 gr Speckfeliat
-
1 lingurita Sare
-
0,5 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Imi place sosul Pesto atat de mult, incat il mananc, asa simplu, uns pe o felie de paine sau pe o bruscheta. Des il pregatesc in conditii casnice, chiar pot zice cu mana pe inima ca… sosul Pesto pregatit de mine, acasa, este mult mai bun si mai gustos decat cel procurat din comert. Dar la aceasta reteta am cam lenevit un pic si am procurat un borcanas gata pregatit de la magazin.
Atunci cand ai „oaspetii la usa”, aceasta reteta de mini rulade este perfecta 😉 Se potriveste de minune cu piure de cartofi, sau legume la cuptor…deja, după preferintele fiecaruia. Gustos si foarte aromat!
(Visited 177 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|