0 0
Somon cu mazare verde

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

2 buc Somon 2 rondele
400 gr Mazare verde
300-400 gr Rosii cerry
2 buc Ceapa mari
4-5 catei Usturoi
3-4 linguri Ulei de masline
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Somon cu mazare verde

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

O reteta foarte simpla cu somon. Eu am folosit mazare si rosii cerry congelate, dar nu e neaparat… se poate folosi si proaspete. Gustos si sanatos!

Vizitat de 331 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Rondelele de somon le spalam bine, apoi le stergem cu un prosop de hartie, le saram si piparam.

2
Făcut

Decojim ceapa si usturoiul, apoi ceapa o taiem felii mari si usturoiul rondele subtiri. Punem totul intr-un vas mai mare.

3
Făcut

Adaugam aici mazarea verde si rosiile. Saram si piparam un pic, adaugam uleiul de masline si amestecam totul cu o lingura.

4
Făcut

Aranjam apoi toate ingredientele intr-o tava mai adanca. Astupam cu folie de aluminiu si dam totul in cuptorul preincalzit pentru 30-35 de minute la temperatura de 200-220°C.

5
Făcut

Apoi inca 10 minute fara folie.

6
Făcut

Dupa care se poate de servit.
Pofta Buna!

anterior
Tartina cu ton si avocado
urmator
Chec musuroi

Adaugă comentariul tău