1 0
Merluciu prajit

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1 kg Merluciu
100-150 gr Faina
100 ml Ulei de floarea soarelui
1-2 lingurite Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Merluciu prajit

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Merluciu nu este un peste gras, are putine calorii si ca oricare alt peste este bogat in acizi grasi Omega-3 si fosfor. Multi il prefera anume pentru ca este accesibil la pret. Mie imi place ca nu are multe oase si copii mei il mananca cu placere. Acest merluciu prajit merge foarte bine stropit cu niste mojdei si cu o mamaliga delicioasa. Dar fiecare hotaraste singur cu ce il serveste, se prepara repede si e foarte gustos.

Vizitat de 22.772 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Pestele se curata de solzi si se spala bine.

2
Făcut

Se taie bucati potrivite.

3
Făcut

Se sareaza si pipareaza.

4
Făcut

Apoi fiecare bucata se trece bine prin faina.

5
Făcut

Si se pune la prajit in tigaia cu ulei.

6
Făcut

Se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc frumos.

7
Făcut

Scoatem bucatile de peste pe un servetel de hartie, pentru a se absoarbe surplusul de ulei.

8
Făcut

Serviti pestele cald cu garnitura preferata.
Pofta Buna!

Cartofi prajiti
anterior
Cartofi prajiti
Salata Olivie (a la Russe)
urmator
Salata Olivie (a la Russe)

Adaugă comentariul tău