Ingrediente
-
Brownie
-
150gr Ciocolata neagra
-
200 gr Dovleceidovlecel tinerel
-
180 gr Zahar
-
150 gr Faina alba
-
100 gr Unt
-
2 buc Oua
-
30 gr Cacao pudra
-
5 gr bicarbonat de sodiu
-
0,5 lingurita Sare
-
1 buc Esenta de vanilieo poti inlocui cu cea de rom
-
Glazura
-
60 ml Lapte de vaca
-
60 gr Zahar
-
20 gr Cacao pudra
-
40 gr Unt
-
Decorare
-
50 gr Ciocolata neagraoptional
-
cateva frunzulite Menta verde
Mod de preparare
Cine a zis, a zis corect: „Oamenii fericiti citesc si beau cafea” 🙂 Si ce merge mai bine cu o cafea? Sigur ca un brownie cu ciocolata neagra, foarte bun si delicios!
Nu am cuvinte suficiente pentru a va reda gustul si textura acestui brownie… este pur si simplu fenomenal, il puteti pregati cu incredere chiar si pentru o masa de sarbatoare. Dovlecelul este un ingredient des intalnit la prepararea deserturilor, el are un gust neutru dar ii da copturii o textura interesanta, umeda si moale. Va asigur ca in acest brownie, dovlecelul nu se simte absolut defel, aici predomina gustul intens de ciocolata si cacao. Apropo! Nu va zgarciti, alegeti o ciocolata si cacao buna, de calitate.
Chiar va propun sa va rasfatati un pic… Brownie + o carte buna, pe care sa o puteti citi in liniste + o cafea aromata… ce poate fi mai bun? Tu ce zici? 😉
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|