Ingrediente
-
2-3 buc Mere300-350 gr
-
130 gr Zahar
-
40 gr Unt
-
Blat
-
4 buc Oua
-
100 gr Zahar
-
100 gr Faina
-
1 buc Esenta de vanilie
-
un praf Sare
Mod de preparare
Tot ziceam demult sa va prezint aceasta reteta de prajitura cu mere, dar cred ca vorba ceea: ”Toate se intampla la timpul lor” 😉
Mere caramelizate frumos, pandispan moale si aromat… un deliciu! Nu se pregateste greu, dar rezultatul este peste masura asteptarilor. Puteti folosi scortisoara, daca preferati… se potriveste foarte bine.
Daca aveti cateva mere si doriti sa pregatiti ceva gustos si mai ales repede… aceasta este alegerea perfecta, un desert de nota zece!
(Visited 1.544 times, 2 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|