0 0
Paste cu branza de vaci

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

250 gr Paste
200-250 gr Branza de vaci
1 lingurita Sare
25 gr Unt
Apa

Paste cu branza de vaci

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Cred ca fiecare familie are mofturosul sau, asa cum am si eu unul in familia mea 🙂 Din lactate ii place doar laptele… la cascaval, chefir sau branza nici nu se poate uita. Dar de la un timp in coace a inceput sa le accepte si astfel astazi va prezint „Paste cu branza de vaci”. Este o mancare usoara ce nu necesita mult timp si multa prelucrare termica, astfel branza ramane proaspata si isi pastreaza calitatile sale nutritive.

Vizitat de 13.120 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Eu am folosit astfel de paste.

2
Făcut

Le fierbem conform instructiunii de pe ambalaj. Adaugam sarea in apa.

3
Făcut

Branza de vaci o maruntim cu o furculita.

4
Făcut

Cand pastele s-au fiert, le scurgem intr-o srecuratoare, apoi le trecem inapoi in vasul in care au fiert, adaugam bucatica de unt si le clatinam un pic sa se topeasca untul.

5
Făcut

Deasupra adaugam branza de vaci.

6
Făcut

Amestecam totul atent.

7
Făcut

Se servesc imediat cat sunt calde.
Pofta Buna!

anterior
Budinca cu piept de pui
urmator
Conopida la cuptor

Adaugă comentariul tău