1 0
Conopida la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Conopida
3-4 linguri Ulei de masline
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat

Conopida la cuptor

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Se apropie vara si toti vrem sa dam jos cateva kilograme si deci, trecem pe legume si fructe 🙂 . Va propun o reteta sanatoasa si usoara. Nimic mai simplu, o puteti servi ca o garnitura perfecta pe langa carnea de pui, sau peste.

(Visited 475 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam bine conopida si o desfacem bucatele. Apoi o lasam in apa rece pentru 20 de minute.

2
Facut

Dupa care, o aranjam intr-un vas pentru copt.

3
Facut

O stropim bine cu ulei de masline, saram si piparam. Optional puteti sa folositi oricare alte ierburi aromate, dupa preferinta fiecaruia.

4
Facut

Dam tava in cuptor pentru 40-50 de minute la temperatura de 200-220 grade °C. Periodic mai intoarcem de o parte pe alta conopida. Daca observati ca se rumeneste prea repede, acoperiti tava cu o folie de aluminiu.

5
Facut

Cu ajutorul unei furculite putem verifica daca este gata conopida noastra, ar trebui sa intre usor in ea.

6
Facut

O puteti servi asa simpla cu sos din iaurt, sau ca garnitura pe langa mancarea preferata.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Paste cu branza de vaci
urmator
Salata de varza cu ridiche rosie
anterior
Paste cu branza de vaci
urmator
Salata de varza cu ridiche rosie

Adauga comentariu