Ingrediente
-
2 kg Coacaze negre
-
2 kg Zahar
Mod de preparare
Pomusoarele negre ofera multiple beneficii organismului nostru, in primul rand deoarece contin o multime de antioxidanti care ne ajuta sa luptam impotriva cancerului si a bolilor cardiovasculare. Coacaza neagra face si ea parte din pomusoarele negre, nu voi enumera toate beneficiile ei, fiindca sunt multiple, dar va voi prezenta o reteta simpla de dulceata, ce pastreaza in intregime toate proprietatile ei. Cand eram mici, in fiecare an mama pregatea aceasta dulceata, zicand: „E buna pentru hemoglobina”. Acum, cand am deja si eu copii mei, involuntar o prepar si eu 🙂 , am plantat cateva tufe in gradina, astfel avem coacazele noastre, dar sunt sigura, ca acum, la sezon, le gasiti cu usurinta in comert. Dulceata trebuie pastrata numaidecat la frigider, dar daca doriti sa o pastrati in camara, atunci o fierbeti pentru 5 minute de cand da in clocot si o puneti in borcane sterilizate. O dulceata foarte gustoasa, cu un gust dulce- acrisor.
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|