Ingrediente
-
1 kg Ciuperci champinion
-
1 kg Piept de pui
-
1 cutie Foi de lasagna
-
1 l Sos bechamel
-
2 lingurite Saredupa gust
-
0,5 lingurita Piper negru macinatdupa gust
-
100 ml Ulei de floarea soarelui
-
500 gr Mozzarella
-
100-150 gr Parmesan
-
1 buc Ceapa
Mod de preparare
Dintre toate felurile de lasagna aceasta este preferata mea, o pregatesc des la sarbatorile cu oaspeti multi. Este foarte gustoasa si apreciata de toti. Si chiar incalzita la cuptorul cu microunde a doua zi este lafel de delicioasa. Pregatiti sosul pentru lasagna dupa reteta de sos bechamel. Foile de lasagna le folositi pe cele preferate de dumneavoastra. Incercati, este foarte gustoasa.
(Visited 1.782 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
Pregatim sosul bechamel, eu l-am pregatit dupa reteta mea. |
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|