1 0
Sos  „Bechamel”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 l Lapte de vaca
100 gr Faina
100 gr Unt
0,5 lingurita Sare
0,25 lingurta Piper negru macinat un varf de lingurita
0,25 lingurita Nucsoara un varf de lingurita

Sos „Bechamel”

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Sosul bechamel este unul dintre sosurile de baza ce se folosesc in bucatarie. Este un sos alb cu o textura fina. Il folosesc des in diferite bucate, dar cel mai des il folosesc la paste si lasagna.

(Visited 461 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Punem faina intr-un bol, adaugam putin cate putin laptele amestecand continuu sa nu fie cocoloase.

2
Facut

Strecuram compozitia printr-o sita intr-un vas pe care il vom pune la fiert.

3
Facut

Punem cratita la foc mic si amestecam continuu pina se ingroasa compozitia.

4
Facut

Adaugam untul bucati si amestecam pina se topeste.

5
Facut

Saram, piparam si adaugam nucsoara. Amestecam bine.

6
Facut

Acest sos se pastreaza foarte bine si doua zile la frigider.

Adelina

anterior
Focaccia cu masline verzi
urmator
Lasagna cu ciuperci si piept de pui
anterior
Focaccia cu masline verzi
urmator
Lasagna cu ciuperci si piept de pui

Adauga comentariu