Ingrediente
-
230 gr Conserva de peste in uleio conserva
-
5 buc Oua
-
2 buc Cartofimari
-
2 buc Morcovmari
-
1 buc Ceapamica
-
300-350 ml Maioneza
-
100-150 gr Cascaval
-
0,25 lingurita Sare
Mod de preparare
O salata foarte fina si gustoasa, se face cu conserva de peste in ulei, eu am folosit o conserva de sardina in ulei, dar cred ca ar merge si cu bucatele de ton. Daca o pregatesti de cu seara si o pui la frigider, deasupra sa o acoperi cu o pelicula alimentara, pentru a nu se usca galbenusurile si sa nu isi strice aspectul. Ingredientele folosite la prepararea acestei salate sunt aseamanatoare cu cele din „Salata cu ficat de batog”, dar la gust e foarte diferita, merita sa o incercati 🙂 .
(Visited 9.153 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|