0 0
Salata crocanta

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

0,5 buc Varza de pekin
1 buc Ardei gras rosu
150-200 gr Pastrama din piept de pui
150-200 gr Cascaval
3 buc Ouă
200 gr Maioneza
0,25-0,5 lingurita Sare
din cateva felii de paine Crutoane

Salata crocanta

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Zilele trecute v-am aratat metoda mea de a pregati „Crutoane aromate”… asa ca, azi mi-am propus sa va prezint o salata foarte gustoasa si crocanta in care folosesc aceste crutoane. Si va propun sa incercati sa o faceti cu pastrama pregatita de voi acasa, eu chiar de ceva timp nu o mai procur din comert, mult mai sanatoasa si chiar e foarte buna. Crutoanele le puneti nemijlocit inainte de a servi salata, altfel se inmoaie si nu veti mai avea salata crocanta.

Vizitat de 498 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Mai intai de toate vom pune la fiert ouale pentru 10 minute si apoi le racim in apa rece. Curatim de cotor ardeiul, il taiem felii si-l punem intr-un vas mai mare.

2
Făcut

Apoi taiem varza si o adaugam in vas.

3
Făcut

Ouale le curatam de coaja si le taiem mascat.

4
Făcut

Pastrama de pui o taiem betisoare lunguiete.

5
Făcut

La fel taiem si cascavalul.

6
Făcut

Apoi, in vasul cu toate ingredientele, adaugam maioneza. Saram si amestecam totul bine.

7
Făcut

Salata o aranjam portional in farfurii, deasupra punem crutoane si se poate de servit.
Pofta Buna!

anterior
Crutoane aromate
urmator
Mancarica de urzici (de post)

Adaugă comentariul tău