Ingrediente
-
0,5 buc Varza de pekin
-
1 buc Ardei grasrosu
-
150-200 gr Pastrama din piept de pui
-
150-200 gr Cascaval
-
3 buc Oua
-
200 gr Maioneza
-
0,25-0,5 lingurita Sare
-
din cateva felii de paine Crutoane
Mod de preparare
Zilele trecute v-am aratat metoda mea de a pregati „Crutoane aromate”… asa ca, azi mi-am propus sa va prezint o salata foarte gustoasa si crocanta in care folosesc aceste crutoane. Si va propun sa incercati sa o faceti cu pastrama pregatita de voi acasa, eu chiar de ceva timp nu o mai procur din comert, mult mai sanatoasa si chiar e foarte buna. Crutoanele le puneti nemijlocit inainte de a servi salata, altfel se inmoaie si nu veti mai avea salata crocanta.
(Visited 486 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|