Ingrediente
-
2-3 buc Sfecla rosiemedii
-
4-5 buc Cartofi
-
2-3 buc Morcov
-
1 buc Ceapa
-
4-5 buc Castraveti muratimedii
-
1 buc Mazare verde la conservamica
-
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
-
1 lingurita Saredupa gust
-
0,5 lingurita Piper negru macinatdupa gust
Mod de preparare
Este o salata foarte gustoasa, e foarte populara in zilele de post, eu o fac mai des iarna, atunci cand simt o mare nevoie de energie si de multe vitamine, ceea ce aceasta salata ne poate oferi din plin. Salata „Vinegret” se prepara foarte usor si e pe placul chiar si celor mici.
(Visited 10.516 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
Legumele se spala bine. Punem la fiert morcovii si cartofii intr-o cratita si aparte sfecla rosie, sfecla rosie are nevoie de mai mult timp de fierbere. Cand legumele sunt fierte, le treceti prin apa rece si le decojiti. Taiem pe rand legumele cubulete mici, punandu-le pe toate intr-un vas mai adinc. Mai intai taiem cartofii. |
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|