0 0
Salata ruseasca „Vinegret”

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

2-3 buc Sfecla rosie medii
4-5 buc Cartofi
2-3 buc Morcov
1 buc Ceapa
4-5 buc Castraveti murati medii
1 buc Mazare verde la conserva mica
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
1 lingurita Sare dupa gust
0,5 lingurita Piper negru macinat dupa gust

Salata ruseasca „Vinegret”

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Este o salata foarte gustoasa, e foarte populara in zilele de post, eu o fac mai des iarna, atunci cand simt o mare nevoie de energie si de multe vitamine, ceea ce aceasta salata ne poate oferi din plin. Salata „Vinegret” se prepara foarte usor si e pe placul chiar si celor mici.

(Visited 10.516 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Legumele se spala bine. Punem la fiert morcovii si cartofii intr-o cratita si aparte sfecla rosie, sfecla rosie are nevoie de mai mult timp de fierbere. Cand legumele sunt fierte, le treceti prin apa rece si le decojiti. Taiem pe rand legumele cubulete mici, punandu-le pe toate intr-un vas mai adinc. Mai intai taiem cartofii.

2
Facut

Apoi taiem morcovii.

3
Facut

Si sfecla rosie.

4
Facut

Urmeaza apoi si castravetii murati.

5
Facut

Ceapa o taiem marunt si o adaugam la legumele taiate.

6
Facut

Scurgem bine mazarea si o adaugam si pe ea la celelalte ingrediente.

7
Facut

Punem uleiul, saram si piparam dupa gust, amestecam toate ingredientele si putem sa servim salata noastra.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Placinte cu branza la cuptor (rola)
urmator
Somon cu rosii si orez
anterior
Placinte cu branza la cuptor (rola)
urmator
Somon cu rosii si orez

Adauga comentariu