0 0
Paste cu sos de rosii si ton

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

300 gr Paste "Fusilli"
200 gr Ton la conserva
4-5 buc Rosii mari
4-5 catei Usturoi
3-4 linguri Parmezan ras
1-2 lingurite Sare
3-4 linguri Ulei de masline
0,25 lingurite Piper negru macinat

Paste cu sos de rosii si ton

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Va salut pe toti, dragii mei, demult nu ne-am mai auzit… sper ca sunteti sanatosi si stati bine acasa. Ce poti face pe perioada carantinei …sa faci ceea ce iti place sa faci! In rutina zilnica nu aveam timp suficient pentru a ma dedica acestui site. Si imi pare nespus de rau ca anume o situatie asa nefasta ne uneste din nou… si totusi imi surade ideea de a-mi relua activitatea iubita. Sa nu permitem unui virus minuscul sa ne invadeze sufletul si mintea, hai sa gatim gustos pentru familie! … Sper ca v-ati facut provizii 😉
Va prezint astazi mancarea preferata a baietilor mei…si nu glumesc, ei ar manca asa ceva in fiecare zi. Nu se face greu, rosiile le puteti folosi si din conserva… nu neaparat sa fie proaspete. Ton poti pune mai mult sau mai putin… dupa preferinta.
Va doresc multa, multa sanatate la toti!

(Visited 433 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Decojim usturoiul si-l taiem marunt, il punem apoi in tigaia cu ulei si-l calim un pic, tigaia trebuie sa fie incapatoare.

2
Facut

Rosiile le spalam si le decojim (puteti sa le lasati cu coaja daca nu sunteti pretentiosi), apoi le taiem cubulete mai mari si le adaugam in tigaie. Amestecam si lasam sa se coaca la foc mediu.

3
Facut

Lasam la foc pana incepe sa se ingroase un pic... asa ca la o tocanita, saram si piparam.

4
Facut

Tonul il scurgem de ulei si-l adaugam la sosul de rosii.

5
Facut

Pastele le fierbem conform instructiunii de pe ambalaj, nu uitati sa puneti sare la fierberea lor. Atunci cand sunt gata, le scurgeti de apa, puneti deoparte intr-o cana un pic de apa in care au fiert pastele. Apoi punem pastele scurse bine in tigaie si amestecam bine. Daca ti se pare prea uscacios atunci mai adaugi din apa de la fierberea pastelor.

6
Facut

Deasupra punem parmezan dat prin razatoare si putem servi.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Placinte cu aluat foietaj de casa
urmator
Ratatouille
anterior
Placinte cu aluat foietaj de casa
urmator
Ratatouille

Adauga comentariu