Ingrediente
-
500 gr Faina
-
300 ml Apa
-
10 gr Drojdie uscata
-
4-5 linguri Ulei de masline
-
1 lingurita Zahar
-
2 lingurite Sare1 pentru aluat si 1 pentru sosul de rosii
-
350 gr Ciuperci conservate
-
200-250 gr Mozzarella
-
2-3 catei Usturoi
-
5-6 linguri Sos de rosii
-
2 lingurite Busuioc uscat
Mod de preparare
Astazi am pregatit niste pizzette extraordinare cu ciuperci si mozzarella. Din ingredientele de mai jos puteti sa faceti o pita mare, cat o tava, daca nu le doriti in asa forma. Aluatul l-am pregatit simplu, dupa reteta mea de aluat pentru pizza, doar ca am folosit drojdie uscata. Am avut niste ciuperci conservate cu ulei, dar merge bine si cu cele proaspete.
Pasi de urmat
1
Facut
|
Incepem cu aluatul: -Intr-un vas punem apa calduta, adaugam drojdia, 1 lingurita de zahar si amestecam usor. |
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|