1 1
Ardei grasi conservati pentru iarna

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ardei grasi conservati pentru iarna

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Este o metoda simpla si sigura de conservare a ardeilor grasi, o folosesc deja de cativa ani buni, niciodata nu m-a dezamagit. Iarna sunt buni acesti ardei chiar asa simpli sau in diferite feluri de mincare, coaja o scoateti inainte de ai folosi. Va asigur ca otetul nu se simte defel, dar eu totusi prefer sa-i maninc stropiti cu un pic de otet balsamic.

Vizitat de 3.065 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Spalam ardeii si le scoatem cotorul.

2
Făcut

Ii punem la copt in rola pentru 45-60 minute la temperatura 220°C , pina se coc bine.

3
Făcut

Din timp pregatim borcanele, le spalam si sterilizam.

4
Făcut

Dupa ce s-au copt ardeii, ii aranjam direct in borcan, la borcanul de 1 litru punem 4-5 boabe de piper negru, jumatate de lingurita de sare, 1 lingura mare de otet de 9% si o frunza de dafin.

5
Făcut

Punem capacul la borcan si inchidem ermetic.

6
Făcut

Le intoarcem cu capacul in jos, le astupam bine cu ceva calduros si le lasam pina ce se racesc.

7
Făcut

Sunt gustosi asa simpli si in diferite feluri de mincare.
Pofta Buna!

anterior
Taitei de casa
urmator
Piure de cartofi

Adaugă comentariul tău