Ingrediente
-
2 buc Dovleceimedii, cam de 350-400 gr fiecare
-
2 buc Ouasau 3 daca sunt mai mici
-
3 linguri Faina alba
-
1 lingurita Sare
-
0,25 Piper negru macinatdupa gust
-
1 legatura Marar verdeoptional
-
100-150 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
Mod de preparare
Anul aceasta au rodit din plin dovleceii, asa ca pregatiti-va de multe retete cu dovlecei 🙂 . Astazi va prezint o reteta simpla si foarte usoara, „Oladii cu dovlecei”- mare pacat ar fi sa treci de sezonul dovleceilor si sa nu o pregatesti macar o singura data. Le poti servi asa simple cu smantana, cu un sos de iaurt, sau ca o garnitura la mancarurile din carne. In compozitia aluatului puteti sa adaugati un pic de usturoi, patrunjel, ceapa verde…fiecare ce prefera, eu le-am facut doar cu marar verde, usturoiul il aveam deja in sosul pregatit din timp.
Se prepara foarte repede, din putine ingrediente si sunt foarte gustoase.
(Visited 1.215 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|