Ingrediente
-
2 buc Dovleceimedii, cam de 350-400 gr fiecare
-
2 buc Ouasau 3 daca sunt mai mici
-
3 linguri Faina alba
-
1 lingurita Sare
-
0,25 Piper negru macinatdupa gust
-
1 legatura Marar verdeoptional
-
100-150 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
Mod de preparare
Anul aceasta au rodit din plin dovleceii, asa ca pregatiti-va de multe retete cu dovlecei 🙂 . Astazi va prezint o reteta simpla si foarte usoara, „Oladii cu dovlecei”- mare pacat ar fi sa treci de sezonul dovleceilor si sa nu o pregatesti macar o singura data. Le poti servi asa simple cu smantana, cu un sos de iaurt, sau ca o garnitura la mancarurile din carne. In compozitia aluatului puteti sa adaugati un pic de usturoi, patrunjel, ceapa verde…fiecare ce prefera, eu le-am facut doar cu marar verde, usturoiul il aveam deja in sosul pregatit din timp.
Se prepara foarte repede, din putine ingrediente si sunt foarte gustoase.
Vizitat de 1.395 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|