Ingrediente
-
1-1,5 kg Cartoficartofi albi
-
50 gr Unt
-
1 buc Ceapamica
-
1 lingura Sare
Mod de preparare
E o reteta de piure de cartofi simpla, puteti sa adaugati si putin lapte sau smantana daca doriti, eu insa o fac fara de careva adaosuri si e destul de gustoasa doar cu unt, in zilele de post in loc de unt puteti sa folositi un pic de ceapa rumenita in putin ulei.
(Visited 283 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
Se pun intr-o cratita si se toarna apa cat sa acopere cartofii, adaugam o ceapa mica, sau o bucata de ceapa si ii punem la fiert. Dupa un timp o sa vedeti ca face o spuma alba, o scoateti atent si lasati cartofii sa fiarba la foc mediu. Cand aproape sa fie gata fierti cartofii adaugati si sarea in apa. |
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|