Ingrediente
-
1-1,5 kg Cartoficartofi albi
-
50 gr Unt
-
1 buc Ceapamica
-
1 lingura Sare
Mod de preparare
E o reteta de piure de cartofi simpla, puteti sa adaugati si putin lapte sau smantana daca doriti, eu insa o fac fara de careva adaosuri si e destul de gustoasa doar cu unt, in zilele de post in loc de unt puteti sa folositi un pic de ceapa rumenita in putin ulei.
Vizitat de 286 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
Se pun intr-o cratita si se toarna apa cat sa acopere cartofii, adaugam o ceapa mica, sau o bucata de ceapa si ii punem la fiert. Dupa un timp o sa vedeti ca face o spuma alba, o scoateti atent si lasati cartofii sa fiarba la foc mediu. Cand aproape sa fie gata fierti cartofii adaugati si sarea in apa. |
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|