Ingrediente
-
6 buc Dovleceimedii... si tineri
-
3 buc Oua
-
5-6 linguri Faina alba
-
4-5 buc Rosii
-
200 gr Maioneza
-
3-4 catei Usturoi
-
1 legatura Marar verde
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
50 -70 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
Mod de preparare
Astazi va prezint un aperitiv de nota zece! Un tort senzational de gustos, imi aduce aminte de „Limba soacrei” din dovlecei… sigur, doar folosim dovlecei si usturoi 😉 Chiar si in sezonul rece gasim pe la toate tarabele dovlecei proaspeti… asa ca nu e o problema de sezon, sigur ca vara dovleceii au o aroma mai speciala… dar v-as spune ca am cumparat din magazin niste dovlecei asa de aromati… parca numai ce au fost culesi 🙂 Deci, cu dovleceii nu sunt probleme, nici cu celelalte ingrediente… pot spune sigur ca acest tort din dovlecei este un aperitiv usor de realizat in orice anotimp al anului. Aici usturoiul isi joaca rolul sau, eu nu am probleme cu el, am folosit chiar patru catei buni, dar te poti limita doar la aroma lui si un pic de gust – folosind numai un catel. Trebuie neaparat sa pregatiti acest aperitiv, usor de facut si foarte gustos!
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|
|
12
Făcut
|
|
13
Făcut
|