0 0
Piept de pui cu fulgi de porumb, la cuptor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 kg Piept de pui 1 buc
3-4 linguri Smantana
200 gr Fulgi de porumb din acei simpli, nu dulci
1 lingurita Usturoi granulat sau simplu 2-3 catei
0,5 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
3 linguri Ulei de floarea soarelui

Piept de pui cu fulgi de porumb, la cuptor

Ingrediente

Mod de preparare

Share

In weekend am pregatit piept de pui cu fulgi de porumb, la cuptor. Foarte simplu si repede de pregatit. Ingrediente accesibile… puteti folosi usturoi simplu in loc de cel granulat si puteti adauga mirodeniile dumneavoastra preferate, eu am ales varianta simpla. Pieptul de pui este fraged si suculent. Aceasta mancare se serveste imediat cat este calda.

(Visited 34 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam pieptul de pui si-l taiem felii lungi si subtiri. Apoi ungem o tava de copt cu ulei si aranjam feliile de carne una langa alta.

2
Facut

Dupa ce ati pus toata carnea, sarati si piparati, apoi adaugati presurand usturoiul granulat deasupra. Ungem bine toata carnea cu smantana.

3
Facut

Fulgii de porumb se matuntesc bine, dupa care se adauga deasupra.

4
Facut

Dam tava cu carne in cuptorul preancalzit la 180-200°C pentru 40-45 de minute, trebuie sa se rumeneasca frumos deasupra.

5
Facut

Se serveste neaparat cald.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Biscuiti Mazurka
urmator
Biscuiti cu mac
anterior
Biscuiti Mazurka
urmator
Biscuiti cu mac

Adauga comentariu