Ingrediente
-
1 kg Piept de pui1 buc
-
3-4 linguri Smantana
-
200 gr Fulgi de porumbdin acei simpli, nu dulci
-
1 lingurita Usturoi granulatsau simplu 2-3 catei
-
0,5 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
3 linguri Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
In weekend am pregatit piept de pui cu fulgi de porumb, la cuptor. Foarte simplu si repede de pregatit. Ingrediente accesibile… puteti folosi usturoi simplu in loc de cel granulat si puteti adauga mirodeniile dumneavoastra preferate, eu am ales varianta simpla. Pieptul de pui este fraged si suculent. Aceasta mancare se serveste imediat cat este calda.
(Visited 554 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|