Ingrediente
-
1 buc Piept de pui
-
125-150 gr Prosciutto
-
150-200 gr Cascaval
-
3 buc Oua
-
4-5 linguri Faina alba+ sau -
-
50 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Foarte buni acesti papanasi si se prepara foarte usor! Am hotarat sa pregatesc ceva mai deosebit, nu doar niste snitele din piept de pui. Ingredientele nu sunt sofisticate si nu sunt greu de gasit, chiar si asamblarea acestor papanasi este foarte simpla, o poate realiza si un incepator in bucatarie. Nu exagerati cu sarea, prosciutto este deja sarat, asa ca aveti mare grija cata sare veti pune.
Pasi de urmat
1
Facut
|
Pregatim bucatelele de carne exact ca la reteta de Snitel din piept de pui : Pieptul de pui se spala, se taie bucati medii si se bate atent. Incercati sa le dati o forma mai dreptunghiulara, pe cat este de posibil. Apoi saram si piparam fiecare bucata. Deasupra carnii punem un strat de prosciutto si la un capat asezam o bucatica de cascaval. |
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|