Ingrediente
-
500-600 gr Carne de porcmuschiulet de porc
-
70-100 gr Cascaval
-
2-3 linguri Nuci
-
10-12 buc Prune uscatefara sambure
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
50-70 ml Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Cea mai reusita rulada din carne de porc preparata de mine, este reteta indragita de toti membrii familiei mele. Este foarte gustoasa si nu se prepara greu, la sigur vei uimi toti invitatii cu gustul si aspectul ei.
Vizitat de 2.884 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|