0 0
Rulada din carne de porc cu nuci si prune uscate

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

500-600 gr Carne de porc muschiulet de porc
70-100 gr Cascaval
2-3 linguri Nuci
10-12 buc Prune uscate fara sambure
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
50-70 ml Ulei de floarea soarelui

Rulada din carne de porc cu nuci si prune uscate

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Cea mai reusita rulada din carne de porc preparata de mine, este reteta indragita de toti membrii familiei mele. Este foarte gustoasa si nu se prepara greu, la sigur vei uimi toti invitatii cu gustul si aspectul ei.

Vizitat de 2.884 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Spalam bine carnea de porc.

2
Făcut

Cu un cutit o taiem dea lungul si o desfacem ca pe o carte.

3
Făcut

Punem deasupra o pelicula si batem bine carnea, o saram si piparam.

4
Făcut

Apoi punem un strat subtire de cascaval dat prin razatoare, spalam prunele si le punem cate doua bucati intr-un rand, nucile le maruntim un pic si le aranjam peste prune, deasupra punem iarasi cascaval.

5
Făcut

Rulam bine bucata de carne si o legam cu ata de bucatarie.

6
Făcut

O punem sa se prajeasca in putin ulei pina se rumeneste un pic pe ambele parti.

7
Făcut

Apoi o punem intr-o forma de copt, o astupam cu o folie de aluminiu si o dam in coptorul preincalzit pentru 30-40 de minute la temperatura de 200-220 grade °C.

8
Făcut

Dupa acest timp, scoatem folia de aluminiu si o mai lasam sa se pregateasca inca pentru 25-30 de minute, din cand in cand o mai stropiti cu sosul lasat in tava.

9
Făcut

Este gata cand e rumena, frumoasa si apoi o lasam sa se raceasca bine.

10
Făcut

O taiem felii si putem sa o servim.

11
Făcut

Pofta Buna!

Cotlet de porc cu sos de coacaza neagra
anterior
Cotlet de porc cu sos de coacaza neagra
Parjoale cu ciuperci de padure si cascaval la rola
urmator
Parjoale cu ciuperci de padure si cascaval la rola

Adaugă comentariul tău