0 0
Parjoale cu ciuperci de padure si cascaval la rola

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

500 gr Carne de porc
500 gr Carne de vita
40-50 gr Ciuperci de padure deshidratate
3 buc Oua
2 buc Ceapa medii
2 linguri Smantana
100 gr Pesmet alb/galben
50-70 gr Unt
50 gr Ulei de masline
1-2 lingurite Sare dupa gust
0,25 lingurita Piper negru macinat
100-150 gr Parmezan ras sau de care aveti

Parjoale cu ciuperci de padure si cascaval la rola

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Reteta aceasta de parjoale cu ciuperci de padure si cascaval la rola am invatat sa o prepar foarte repede. Mi-au placut de la prima vedere 🙂 , gustoase si foarte aromate.

(Visited 409 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam bine ciupercile si le punem pentru 2-3 ore sa se inmoaie in apa.

2
Facut

Curatam de coaja ceapa si o taiem marunt, o punem sa se prajeasca in putin ulei, adaugam si untul. Cealalta ceapa o vom praji cu ciupercile.

3
Facut

Carnea o tocam si o amestecam, adaugam ceapa rumenita.

4
Facut

Apoi adaugam pesmetul, smantana, sarea, piperul negru macinat, ouale si amestecam bine.

5
Facut

Adaugam 50 gr de parmezan ras si iarasi amestecam bine.

6
Facut

Carnea o luam in maini si o batem inapoi in vas, asa procedam de cateva ori pentru a obtine niste parjoale mai puhave.

7
Facut

Parjoalelor le dam o forma rotunda.

8
Facut

Si le aranjam pe o tava asternuta cu o foaie de copt, dam totul la cuptor pentru 15-20 de minute la temperatura de 180-200 grade °C.

9
Facut

Prajim in putin ulei ceapa ramasa si adaugam la ea ciupercile scurse de apa si maruntite un pic, le prajim pentru 10-15 minute la foc mediu.

10
Facut

Dupa acest timp, scoatem parjoalele de la rola si punem peste ele cate putin din ciupercile prajite.

11
Facut

Deasupra presuram cascaval, eu am folosit parmezan ras, dar voi puteti folosi de care preferati.

12
Facut

Le dam inapoi la rola pentru inca 10 minute, sau pina se topeste cascavalul si se rumeneste usor.

13
Facut

Apoi le scoatem pe un platou mai mare, fara a le pune una peste alta.

14
Facut

Se servesc calde.
Pofta Buna!

Adelina

Rulada din carne de porc cu nuci si prune uscate
anterior
Rulada din carne de porc cu nuci si prune uscate
Ciorba de varza murata (bors scazut)
urmator
Ciorba de varza murata (bors scazut)
Rulada din carne de porc cu nuci si prune uscate
anterior
Rulada din carne de porc cu nuci si prune uscate
Ciorba de varza murata (bors scazut)
urmator
Ciorba de varza murata (bors scazut)

Adauga comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here