Ingrediente
-
500 gr Carne de porc
-
500 gr Carne de vita
-
40-50 gr Ciuperci de padure deshidratate
-
3 buc Oua
-
2 buc Ceapamedii
-
2 linguri Smantana
-
100 gr Pesmet alb/galben
-
50-70 gr Unt
-
50 gr Ulei de masline
-
1-2 lingurite Saredupa gust
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
100-150 gr Parmezan rassau de care aveti
Mod de preparare
Reteta aceasta de parjoale cu ciuperci de padure si cascaval la rola am invatat sa o prepar foarte repede. Mi-au placut de la prima vedere 🙂 , gustoase si foarte aromate.
(Visited 409 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|