Ingrediente
-
3 buc Dovlecei
-
4 buc Oua
-
150-200 gr Faina
-
100-150 ml Ulei de floarea soareluipentru prajit
-
200 ml Maioneza
-
2-3 buc Rosiimari
-
3-4 catei Usturoi
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinatdupa gust
Mod de preparare
Imi place „Limba Soacrei” din vanata, dar la noi se mai pregateste si din dovlecei. Si deoarece suntem in plin sezon al dovleceilor, am hotarat sa va prezint aceasta reteta de aperitive foarte gustoase. Eu tai felii de dovlecel lunguiete, dar puteti sa le faceti sub forma de rondele, gustul ramane acelasi. Usturoiul il potriviti dupa gustul si preferintele voastre.
Vizitat de 2.050 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|
|
12
Făcut
|