Ingrediente
-
700-800 gr Fasole verde
-
2-3 catei Usturoi
-
2 linguri Ulei de masline
-
2-3 crengute Busuioc proaspat
-
0,5-1 lingurita Sare
-
1 lingura Otet balsamic
Mod de preparare
O garnitura foarte gustoasa si sanatoasa, numai buna pe langa o friptura din porc, sau vita. Pastaile de fasole verde sunt preferatele mele, se prepara usor si au un gust placut. Timpul de fierbere poate sa difere, unele pastai sunt mai groase, altele mai subtirele si apoi unele persoane le iubesc un pic mai crocante, altele mai moi… vedeti cum va plac voua. Eu as manca in fiecare zi aceasta mancare, fara friptura, fara nimic… otetul balsamic ii da un gust senzational, incercati si voi 🙂 .
(Visited 269 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|