0 0
Cartofi cu piept de pui si cascaval

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Piept de pui
4-5 buc Cartofi mari
200 ml Maioneza
150-200 gr Cascaval
2-3 linguri Ulei de masline
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
1-2 catei Usturoi optional

Cartofi cu piept de pui si cascaval

Ingrediente

Mod de preparare

Share

O mancare ce se prepara foarte repede si usor, din ingrediente accesibile tuturor. Plus la toate este si foarte gustoasa… pieptul de pui se primeste moale si suculent. O puteti servi cu legume proaspete, sau salata preferata si neaparat cu niste muraturi. Chiar va propun sa o incercati, noua ne-a placut foarte mult 😉 .

(Visited 1.173 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Pieptul de pui se spala si se taie felii. Se pune intr-un vas si se adauga uleiul de masline, saram si piparam, amestecam totul bine.

2
Facut

Cartofii ii curatam de coaja si-i taiem felii subtiri, saram si piparam.

3
Facut

Intr-o tava adanca aranjam pieptul de pui.

4
Facut

Apoi urmeaza cartofii.

5
Facut

Dupa care, ungem bine cu un strat de maioneza. Punem deasupra capacul, sau folie de aluminiu si dam totul in cuptor pentru 30-40 de minute la temperatura de 200-220 °C.

6
Facut

Controlati daca s-au pregatit cartofii, dupa acest timp.

7
Facut

Deasupra punem cascavalul dat prin razatoarea cea mare si mai lasam in cuptor inca pentru 10-15 minute.

8
Facut

Pina se rumeneste frumos. Apoi se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Rulada cu somon si spanac
urmator
Salata „Bratara de rodii”
anterior
Rulada cu somon si spanac
urmator
Salata „Bratara de rodii”

Adauga comentariu