0 0
Cartofi cu piept de pui si cascaval

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1 buc Piept de pui
4-5 buc Cartofi mari
200 ml Maioneza
150-200 gr Cascaval
2-3 linguri Ulei de masline
1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
1-2 catei Usturoi optional

Cartofi cu piept de pui si cascaval

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

O mancare ce se prepara foarte repede si usor, din ingrediente accesibile tuturor. Plus la toate este si foarte gustoasa… pieptul de pui se primeste moale si suculent. O puteti servi cu legume proaspete, sau salata preferata si neaparat cu niste muraturi. Chiar va propun sa o incercati, noua ne-a placut foarte mult 😉 .

Vizitat de 1.266 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Pieptul de pui se spala si se taie felii. Se pune intr-un vas si se adauga uleiul de masline, saram si piparam, amestecam totul bine.

2
Făcut

Cartofii ii curatam de coaja si-i taiem felii subtiri, saram si piparam.

3
Făcut

Intr-o tava adanca aranjam pieptul de pui.

4
Făcut

Apoi urmeaza cartofii.

5
Făcut

Dupa care, ungem bine cu un strat de maioneza. Punem deasupra capacul, sau folie de aluminiu si dam totul in cuptor pentru 30-40 de minute la temperatura de 200-220 °C.

6
Făcut

Controlati daca s-au pregatit cartofii, dupa acest timp.

7
Făcut

Deasupra punem cascavalul dat prin razatoarea cea mare si mai lasam in cuptor inca pentru 10-15 minute.

8
Făcut

Pina se rumeneste frumos. Apoi se poate de servit.
Pofta Buna!

anterior
Rulada cu somon si spanac
urmator
Salata „Bratara de rodii”

Adaugă comentariul tău