Ingrediente
-
400 gr Aluat foietaj
-
300-400 gr Somonfile
-
100-150 gr Orez
-
300 gr Spanac verde la legatura
-
1-2 buc Ceapa
-
1-2 catei Usturoi
-
1 buc Ouă
-
pentru a lucra aluatul Faina alba
-
25 gr Unt
-
2 linguri Ulei de masline
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Si cum suntem in prag de sarbatori, am hotarat sa va prezint o reteta numai buna pentru masa dumneavoastra… o placinta/ rulada senzationala cu somon, orez si spanac. Crocanta la exterior si suculenta in interior. De obicei pregatesc aceasta rulada cu aluat foietaj pregatit de mine, dar azi am lenevit un pic si am pregatit cu cel din comert 😉 Aceasta cantitate ajunge pentru 5-6 persoane. De preferat sa aveti pregatite toate ingredientele din timp si sa o coaceti cu putin timp inainte de a servi masa… a doua zi nu o sa fie asa de gustoasa… adica nu o sa fie atat de crocanta crusta. Nu se pregateste greu si la sigur o sa placa tuturor 🙂
Vizitat de 1.104 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|
|
12
Făcut
|
|
13
Făcut
|
|
14
Făcut
|
|
15
Făcut
|
|
16
Făcut
|
|
17
Făcut
|