0 0
Parjoale suculente din piept de pui

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1 buc Piept de pui mare
1 buc Ceapa
2 buc Oua
2 linguri Faina alba
2 linguri Maioneza
0,5- 1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
1 legatura mica Verdeata ceapa si marar
pentru prajit Ulei de floarea soarelui

Parjoale suculente din piept de pui

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Astazi pregatim repejor niste parjoale suculente si foarte gustoase din piept de pui. In compozitie puteti adauga si usturoi maruntit bine… ca verdeata eu am folosit ceapa si marar verde- o combinatie foarte buna anume pentru aceste parjoale. Nu faceti parjoalele prea groase, ca sa reuseasca sa se prajeasca. Pentru o mai mare siguranta, puteti da parjoalele in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 5 minute si puteti sa le mai puneti deasupra cascaval dat prin razatoare… o bunatate, nu alta 😉

Vizitat de 3.154 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Carnea o taiem cubulete mici cu un cutit si o punem intr-un vas mai mare. Ceapa o curatam de coaja si o taiem marunt, o adaugam in vas.

2
Făcut

Adaugam apoi verdeata spalata si taiata marunt.

3
Făcut

In alt vas batem bine ouale cu faina si apoi le adaugam in vasul cu carne.

4
Făcut

Amestecam bine totul, saram si piparam.

5
Făcut

Luam cu o lingura din compozitie si punem la prajit in tigaia incinsa cu ulei, la foc mediu. Nu le facem prea groase.

6
Făcut

Le prajim pe ambele parti.

7
Făcut

Apoi le scoatem pe niste servetele de bucatarie.

8
Făcut

Se servesc calde cu garnitura preferata.
Pofta Buna!

anterior
Bomboane Raffaello
urmator
Rulada cu somon si spanac

Adaugă comentariul tău