0 0
Parjoale suculente din piept de pui

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 buc Piept de pui mare
1 buc Ceapa
2 buc Oua
2 linguri Faina alba
2 linguri Maioneza
0,5- 1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
1 legatura mica Verdeata ceapa si marar
pentru prajit Ulei de floarea soarelui

Parjoale suculente din piept de pui

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Astazi pregatim repejor niste parjoale suculente si foarte gustoase din piept de pui. In compozitie puteti adauga si usturoi maruntit bine… ca verdeata eu am folosit ceapa si marar verde- o combinatie foarte buna anume pentru aceste parjoale. Nu faceti parjoalele prea groase, ca sa reuseasca sa se prajeasca. Pentru o mai mare siguranta, puteti da parjoalele in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 5 minute si puteti sa le mai puneti deasupra cascaval dat prin razatoare… o bunatate, nu alta 😉

(Visited 2.976 times, 2 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Carnea o taiem cubulete mici cu un cutit si o punem intr-un vas mai mare. Ceapa o curatam de coaja si o taiem marunt, o adaugam in vas.

2
Facut

Adaugam apoi verdeata spalata si taiata marunt.

3
Facut

In alt vas batem bine ouale cu faina si apoi le adaugam in vasul cu carne.

4
Facut

Amestecam bine totul, saram si piparam.

5
Facut

Luam cu o lingura din compozitie si punem la prajit in tigaia incinsa cu ulei, la foc mediu. Nu le facem prea groase.

6
Facut

Le prajim pe ambele parti.

7
Facut

Apoi le scoatem pe niste servetele de bucatarie.

8
Facut

Se servesc calde cu garnitura preferata.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Bomboane Raffaello
urmator
Rulada cu somon si spanac
anterior
Bomboane Raffaello
urmator
Rulada cu somon si spanac

Adauga comentariu