Ingrediente
-
1 buc Piept de puimare
-
1 buc Ceapa
-
2 buc Oua
-
2 linguri Faina alba
-
2 linguri Maioneza
-
0,5- 1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
1 legatura mica Verdeataceapa si marar
-
pentru prajit Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Astazi pregatim repejor niste parjoale suculente si foarte gustoase din piept de pui. In compozitie puteti adauga si usturoi maruntit bine… ca verdeata eu am folosit ceapa si marar verde- o combinatie foarte buna anume pentru aceste parjoale. Nu faceti parjoalele prea groase, ca sa reuseasca sa se prajeasca. Pentru o mai mare siguranta, puteti da parjoalele in cuptorul preincalzit la 180°C pentru 5 minute si puteti sa le mai puneti deasupra cascaval dat prin razatoare… o bunatate, nu alta 😉
(Visited 2.976 times, 2 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|