Ingrediente
-
1 buc Painefranzela
-
2-3 linguri Ulei de maslinesau de floarea soarelui
-
1 lingurita Usturoi granulat
-
0,5 lingurita Oregano
-
0,5 lingurita Saredupa gust
Mod de preparare
Zilele trecute s-a intamplat ca mi-a mai ramas cateva felii de paine care incepu deja sa se inaspreasca, asa ca mi-am zis sa fac aceste crutoane aromate. Astfel va arat si voua o metoda foarte usoara de a le pregati. Sunt extrem de aromate si dau savoare bucatelor, fie ca le folositi in supe sau salate. Puteti folosi orice fel de paine aveti prin bucatarie si mirodeniile le puteti varia in dependenta de preferinte… busuioc, cimbru, piper, oregano. Daca nu aveti usturoi granulat, pur si simplu il inlocuiti cu unu, doi catei de usturoi… doar ca trebuie pisat bine si de adaugat cu cateva minute inainte in uleiul de masline, pentru ca sa se patrunda mai bine gustul si mirosul. Dupa cum am mai zis, sunt numai bune cu supe creme, salate si chiar sunt foarte bune asa simple… sunt chiar mai bune decat cele din comert care sunt cu o sumedenie de adaosuri ce dauneaza grav sanatatii.
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|