0 0
Conopida cu legume la rola

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

700 gr Conopida 1 buc
1 buc Ardei gras mare
2 buc Morcov
3 linguri Ulei de masline
0,5-1 lingurita Sare
0,25 lingurita Piper negru macinat
50 ml Apa

Conopida cu legume la rola

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Va propun astazi o mancare foarte buna, sanatoasa si cu putine calorii. O mancare ce o prepar foarte des in zilele de post si nu numai. In familia mea sunt doi mofturosi carora nu le place conopida, dar aceasta mancare, pur si simplu, au savurat-o. Eu am folosit ardei capia dar merge foarte bine si cu ardei simplu doar sa fie rosu si dulce. Tot aici cred ca ar fi bine sa adaugati si cativa catei de usturoi si cateva felii de ceapa… eu nu am folosit, dar procedati deja dupa gustul si preferinta fiecaruia. Aceast fel de mancare se poate servi asa ca atare, sau pe langa garnitura preferata. Mie imi place cu terci de orez sau cu malai.

(Visited 391 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam bine conopida si o desfacem bucatele. Apoi o lasam in apa rece pentru 30 de minute.

2
Facut

Ardeiul il spalam, ii curatam cotorul si apoi il taiem bucati mici ( ca in poza ).

3
Facut

Curatam de coaja morcovii si-i taiem subtire, asa ca niste paie.

4
Facut

Eu m-am folosit de razatoare.

5
Facut

Scurgem de apa conopida intr-o strecuratoare, apoi o punem intr-un vas mai mare cu celelalte legume.

6
Facut

Saram si piparam, adaugam uleiul si amestecam totul bine.

7
Facut

Punem totul intr-o tava mai incapatoare si astupam bine cu folie de aluminiu. Dam tava in cuptor pentru 40-50 de minute la temperatura de 180-200 °C.

8
Facut

Dupa acest timp ar trebui sa fie gata, verificati cu o furculita. In momentul acesta trebuie sa amestecati inca o data legumele pentru ca sa se patrunda mai bine.

9
Facut

Infrumusetam cu verdeata si se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Placinte in foi
urmator
Crutoane aromate
anterior
Placinte in foi
urmator
Crutoane aromate

Adauga comentariu