0 0
Placinte in foi

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1 pachet Foi de placinta
6-8 buc Oua
800 - 1 kg Branza de vaci
1-2 linguri Ulei de floarea soarelui
2-3 linguri Smantana
70-100 ml Lapte de vaca
1 lingurita Sare

Placinte in foi

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Aceasta placinta m-a fermecat din prima! Foarte buna si foarte usor de realizat, imi prinde bine si imi este de mare ajutor mai ales atunci cand nu am timp de migaleala cu facutul aluatului. Deci… simplu, usor si gustos 😉 !

Vizitat de 478 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Lasam pentru 40- 60 de minute foile de aluat la temperatura camerei sa se dezghete bine.

2
Făcut

Intr-un vas punem branza de vaci si 2 oua, saram un pic si amestecam totul bine.

3
Făcut

Luam atent 2 foi de aluat si punem deasupra un strat de branza, asa din loc in loc. Vezi in poza.

4
Făcut

Apoi strangem totul evantai, strangi usor totul. Lungimea o alegi deja dupa tava, a mea are marimea de 30/22 cm si inaltime de 6 cm.

5
Făcut

Si aranjam in tava unsa cu un pic de ulei, procedam astfel cu toate foile de aluat si cu toata branza.

6
Făcut

Intr-un vas punem 6 oua si 3 linguri de smantana, saram un pic si amestecam totul bine. Apoi punem laptele si amestecam iarasi.

7
Făcut

Apoi toata compozitia aceasta o turnam uniform peste foile de placinta.

8
Făcut

Se da tava in cuptorul preincalzit pentru 30-40 de minute la temperatura de 200°C, pana se rumeneste frumos.

9
Făcut

Apoi lasati sa se raceasca placinta, o portionati cum va place si puteti sa o serviti.
Pofta Buna!

anterior
Salata cu surimi si porumb
urmator
Conopida cu legume la rola

Adaugă comentariul tău