Ingrediente
-
400 gr Faina alba
-
200 ml Lapte de vaca
-
1 lingurita Drojdie uscata
-
2 buc Oua
-
1 lingura Zahar
-
0,5 lingurita Sare
-
1 lingura Ulei de floarea soarelui
Mod de preparare
Va prezint, pas cu pas, o reteta foarte usoara de chifle pentru hotdog. Sunt moi si pufoase, se pastreaza foarte bine, le puteti chiar si congela. Le puteti umple cu ce doriti sau preferati… crenvustii eu ii rumenesc usor in tigaie. Semintele de susan deasupra sunt optionale, daca nu doriti sau nu aveti, puteti sa nu puneti, dar mie imi place mult. Este o reteta reusita pe care o recomand cu drag.
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
Le intoarcem cu marginea lipita in jos, le punem pe toate chiflele astfel formate intr-o tava asternuta cu foaie de copt. Acoperim chiflele cu un prosop si lasam sa creasca pentru 30-40 de minute, trebuie sa isi dubleze volumul. Dupa acest timp, batem un ou si ungem cu el deasupra... optional puteti presura seminte de susan. Dam tava in cuptorul preincalzit la temperatura de 180-200°C , pentru aproximativ 15-20 de minute. |
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|