Ingrediente
-
700-800 gr Broccoli1 buc
-
1 lingurita Sare
-
100 gr Cascaval
-
Sos "Bechamel"
-
500 ml Lapte de vaca
-
50 gr Faina alba
-
50 gr Unt
-
0,5 lingurita Saredupa gust
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
0,25 lingurita Nucsoara
Mod de preparare
Am hotarat sa va prezint azi o reteta de broccoli gratinat si nu una simpla, ci una cu un mic secret delicios : broccoli gratinat cu sos alb „Bechamel” si cascaval la cuptor, foarte simplu si usor. Sosul l-am pregatit dupa reteta mea, mai jos aveti scris, pe scurt, cum se gateste el, daca doriti sa vedeti si pozele atunci intrati la reteta de sos „Bechamel”, la fel si cum pregatim buchetelele de broccoli. Cascavalul il alegeti pe cel care va place, doar sa fie unul care se topeste frumos. Copiii au mancat cu asa o pofta, incat am hotarat ca pe viitor o sa fac aceasta reteta din cantitate dubla de ingrediente 🙂 .
Pasi de urmat
1
Facut
|
Pregatim buchetelele de broccoli: |
2
Facut
|
Pregatim sosul alb: |
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|