Ingrediente
-
500 gr Faina alba
-
2 buc Oua
-
150 gr Zahar
-
200 gr Unt
-
1 buc Lamaiedoar coaja data prin razatoare
-
10 gr Praf de copt
-
1 buc Esenta de vanilie
-
2-3 linguri Zahar pudra
-
1 praf Sare
Mod de preparare
Niste biscuiti crocanti, faramiciosi cu o aroma placuta de vanilie si lamaie. La prepararea lor vei avea nevoie de o masina de tocat carne cu accesoriu pentru biscuiti, a mea e mostenita de la bunica 🙂 , dar sunt sigura ca o puteti gasi in comert. La noi in familie se pregateau anume de sarbatori, fie Paste, sau Craciun, cu acesti biscuiti intalneam uratorii si colindatorii. Din cand in cand, imi rasfat cu ei familia, sunt foarte gustosi si se prepara usor. Cu un pahar de lapte cald, sau cu o cana de ceai sunt pur si simplu nemaipomeniti!
(Visited 2.491 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|