Ingrediente
-
1-1,5 kg Carne de rata
-
800-1 l Bere
-
2 buc Ceapamedii
-
1-2 linguri Stafide
-
30 gr Unt
-
2 crengute Cimbru
-
1-2 crengute Rozmarin
-
1-2 fire Salvie
-
1 lingurita Saredupa gust
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Zilele trecute am fost in ospetie la fratele mamei la tara, la plecare am primit in dar o rata muta, ocolul unchiului era plin cu asa frumuseti. Mare noroc am mai avut ca era deja taiata, tot ce mi-a trebuit a fost doar sa o prepar 🙂 . Carnea de rata muta nu este asa de grasa si are un gust placut. Aceasta reteta merge cu oricare alt fel de rata. Timpul de fierbere depinde de varsta ratei, daca este batrana, atunci vei avea nevoie de mai mult timp pentru a o pregati. In rest, se prepara foarte usor si e foarte gustoasa.
(Visited 14.121 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|