Ingrediente
-
2 buc Dovleceimedii
-
2-3buc Ardei gras
-
1 buc Vinete
-
1 buc Ceapa
-
3 buc Rosii
-
4-5 catei Usturoi
-
1 lingurita Saredupa gust
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
1 crenguta Busuioc proaspatsau 0,5 lingurita de cel uscat
-
100 ml Ulei de floarea soareluisau de masline
Mod de preparare
Este varianta clasica de „Ratatouille”… Eu as zice ca este o tocanita perfecta de legume. Este o reteta franceza, plus un pic de improvizari 🙂 In reteta de baza trebuia sa folosesc o lingurita de „ierburi de provence”, eu nu am avut… asa ca, am folosit doar piper negru macinat si niste frunzulite de busuioc proaspete. Nu m-am putut abtine si am facut dintr-o cantitate dubla de ingrediente… atat e de gustos 😉 Este bun atat cald cat si rece. Puteti servi acest fel de mancare asa ca atare sau pe langa mancarea preferata.
Vizitat de 266 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|
|
12
Făcut
|
|
13
Făcut
|
|
14
Făcut
|
|
15
Făcut
|