Ingrediente
-
2 buc Dovleceimedii
-
2-3buc Ardei gras
-
1 buc Vinete
-
1 buc Ceapa
-
3 buc Rosii
-
4-5 catei Usturoi
-
1 lingurita Saredupa gust
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
1 crenguta Busuioc proaspatsau 0,5 lingurita de cel uscat
-
100 ml Ulei de floarea soareluisau de masline
Mod de preparare
Este varianta clasica de „Ratatouille”… Eu as zice ca este o tocanita perfecta de legume. Este o reteta franceza, plus un pic de improvizari 🙂 In reteta de baza trebuia sa folosesc o lingurita de „ierburi de provence”, eu nu am avut… asa ca, am folosit doar piper negru macinat si niste frunzulite de busuioc proaspete. Nu m-am putut abtine si am facut dintr-o cantitate dubla de ingrediente… atat e de gustos 😉 Este bun atat cald cat si rece. Puteti servi acest fel de mancare asa ca atare sau pe langa mancarea preferata.
(Visited 262 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|
|
13
Facut
|
|
14
Facut
|
|
15
Facut
|