Ingrediente
-
1 pah Faina de malai
-
3 pah Apa300 ml
-
1 lingurita Sare
-
50 gr Unt
Mod de preparare
Cred ca fiecare gospodina a gatit macar o singura data o mancare din acest ingredient. Porumbul este o cereala ce contine multe hidrocarburi, amidon, albumine, foarte multe vitamine din grupa B, vitamina E, fier, fosfor, magneziu, zinc si potasiu… deci, e foarte bine de consumat. La mine acasa, in familie, se mananca foarte des acest terci din malai, fiind una dintre mancarurile preferate ale baiatului meu mai mic. Noi servim acest terci cu branza, smantana, merge foarte bine si cu sos alb din ciuperci, deci, fiecare il potriveste cu ce-i place.
Vizitat de 15.793 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|