1 0
Terci din malai

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1 pah Faina de malai
3 pah Apa 300 ml
1 lingurita Sare
50 gr Unt

Terci din malai

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Cred ca fiecare gospodina a gatit macar o singura data o mancare din acest ingredient. Porumbul este o cereala ce contine multe hidrocarburi, amidon, albumine, foarte multe vitamine din grupa B, vitamina E, fier, fosfor, magneziu, zinc si potasiu… deci, e foarte bine de consumat. La mine acasa, in familie, se mananca foarte des acest terci din malai, fiind una dintre mancarurile preferate ale baiatului meu mai mic. Noi servim acest terci cu branza, smantana, merge foarte bine si cu sos alb din ciuperci, deci, fiecare il potriveste cu ce-i place.

Vizitat de 15.793 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Pentru a masura cantitatea de apa si faina, folosim un pahar cu volumul de 300 ml. Punem apa la fiert intr-un ceaun. Adaugam in ea sarea.

2
Făcut

Cand incepe sa fiarba apa turnam in ea faina de malai sub forma de ploita si amestecam continuu, sa nu se formeze cocoloase.

3
Făcut

Facem focul mai incet, punem deasupra un capac si lasam sa se gateasca pentru 20-25 de minute, amestecand din cand in cand.

4
Făcut

Punem untul si amestecam bine.

5
Făcut

O serviti calda cu un pic de smantana, iaurt, branza... cu ce doriti dumneavoastra.
Pofta Buna!

Salata Olivie (a la Russe)
anterior
Salata Olivie (a la Russe)
Paste "Fusilli" cu ton
urmator
Paste „Fusilli” cu ton

Adaugă comentariul tău