0 0
Terci de orez

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1 pahar Orez rotund
3 pahare Apa
0,5 lingurita Sare dupa gust
50 gr Unt

Terci de orez

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Acest terci de orez este de fapt cea mai simpla garnitura pe care copii mei iubesc sa o manance alaturi de preparatele din peste, sau carne. Asa l-am pregatit si pentru reteta de somon cu rosii si orez, este foarte gustos. Se prepara simplu si repede.

Vizitat de 3.635 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Spalam orezul bine in 2-3 ape.

2
Făcut

Punem apa la fiert, cand incepe sa fiarba adaugati orezul, sarea si amestecati un pic sa nu se lipeasca orezul unul de altul.

3
Făcut

Puneti capacul si lasati la foc mic sa fiarba pentru 10-15 minute, sau pana ce absoarbe orezul toata apa. Stingem focul, adaugam untul si usor amestecam totul.

4
Făcut

Punem capacul la ceaun si mai lasam pentru 3-5 minute.

5
Făcut

Dupa acest timp puteti sa serviti terciul de orez.
Pofta Buna!

Dovleac copt la cuptor
anterior
Dovleac copt la cuptor
Cum fierbem hrisca
urmator
Cum fierbem hrisca

Adaugă comentariul tău