0 0
Terci de orez

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 pahar Orez rotund
3 pahare Apa
0,5 lingurita Sare dupa gust
50 gr Unt

Terci de orez

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Acest terci de orez este de fapt cea mai simpla garnitura pe care copii mei iubesc sa o manance alaturi de preparatele din peste, sau carne. Asa l-am pregatit si pentru reteta de somon cu rosii si orez, este foarte gustos. Se prepara simplu si repede.

(Visited 3.506 times, 2 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam orezul bine in 2-3 ape.

2
Facut

Punem apa la fiert, cand incepe sa fiarba adaugati orezul, sarea si amestecati un pic sa nu se lipeasca orezul unul de altul.

3
Facut

Puneti capacul si lasati la foc mic sa fiarba pentru 10-15 minute, sau pana ce absoarbe orezul toata apa. Stingem focul, adaugam untul si usor amestecam totul.

4
Facut

Punem capacul la ceaun si mai lasam pentru 3-5 minute.

5
Facut

Dupa acest timp puteti sa serviti terciul de orez.
Pofta Buna!

Adelina

Dovleac copt la cuptor
anterior
Dovleac copt la cuptor
Cum fierbem hrisca
urmator
Cum fierbem hrisca
Dovleac copt la cuptor
anterior
Dovleac copt la cuptor
Cum fierbem hrisca
urmator
Cum fierbem hrisca

Adauga comentariu

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here