Ingrediente
-
1 buc Carne de pui1-1,50 kg
-
1-2 buc Ceapa
-
500-600 gr Ciuperci champinion
-
150 gr Cascaval
-
2-3 buc Ouă
-
2-3 felii Paine
-
150 ml Lapte de vaca
-
100 ml Ulei de floarea soarelui
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
1 lingurita Rozmarin
-
1 lingurita Sare
Mod de preparare
Este o reteta pe care nu o pregatesc in fiecare zi, doar de sarbatori si va pot spune ca isi merita tot efortul depus. Are un aspect foarte atragator si e foarte gustoasa, are succes garantat la oaspeti.
Vizitat de 8.940 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|
|
12
Făcut
|
|
13
Făcut
|
|
14
Făcut
|
|
15
Făcut
|
|
16
Făcut
|
|
17
Făcut
|
|
18
Făcut
|
|
19
Făcut
|
|
20
Făcut
|
|
21
Făcut
|
|
22
Făcut
|
|
23
Făcut
|
|
24
Făcut
|