0 0
Cum fierbem hrisca

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 pahar Hrisca de 250-300 ml
2 pahare Apa
1 lingurita Sare

Cum fierbem hrisca

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Hrisca este un aliment foarte popular in tarile precum Rusia, Ucraina, Franta si Polonia. Este bogata in multe vitamine, proteine, carbohidrati, fibre, noi insa o iubim si o consumam, in mare parte, pentru cantitatea mare de fier din ea. Hrisca o puteti consuma dupa bunul plac, asa simpla, sau in diferite combinatii, cu carne, ciuperci, cu fructe si multe, multe altele. Copii mei o iubesc foarte mult, are un gust placut cu o aroma deosebita.

(Visited 4.126 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Punem apa la fiert intr-un ceaun si adaugam in ea sarea.

2
Facut

Spalam bine hrisca in cateva ape.

3
Facut

Cand incepe apa sa fiarba, adaugam hrisca spalata. Amestecam un pic pina incepe sa fiarba din nou.

4
Facut

Cand a inceput iarasi sa fiarba, dati focul mai incet, puneti deasupra un capac si lasati totul sa fiarba pentru 30-35 de minute. In timpul acesta nu mai amestecati in ceaun, hrisca ar trebui sa fie gata si trebuie sa absoarba toata apa.

5
Facut

Si asta-i toata procedura.
Pofta Buna!

Adelina

Terci de orez
anterior
Terci de orez
urmator
Ardei umpluti cu orez si carne
Terci de orez
anterior
Terci de orez
urmator
Ardei umpluti cu orez si carne

Adauga comentariu