0 0
Cum fierbem hrisca

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1 pahar Hrisca de 250-300 ml
2 pahare Apa
1 lingurita Sare

Cum fierbem hrisca

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Hrisca este un aliment foarte popular in tarile precum Rusia, Ucraina, Franta si Polonia. Este bogata in multe vitamine, proteine, carbohidrati, fibre, noi insa o iubim si o consumam, in mare parte, pentru cantitatea mare de fier din ea. Hrisca o puteti consuma dupa bunul plac, asa simpla, sau in diferite combinatii, cu carne, ciuperci, cu fructe si multe, multe altele. Copii mei o iubesc foarte mult, are un gust placut cu o aroma deosebita.

Vizitat de 4.271 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Punem apa la fiert intr-un ceaun si adaugam in ea sarea.

2
Făcut

Spalam bine hrisca in cateva ape.

3
Făcut

Cand incepe apa sa fiarba, adaugam hrisca spalata. Amestecam un pic pina incepe sa fiarba din nou.

4
Făcut

Cand a inceput iarasi sa fiarba, dati focul mai incet, puneti deasupra un capac si lasati totul sa fiarba pentru 30-35 de minute. In timpul acesta nu mai amestecati in ceaun, hrisca ar trebui sa fie gata si trebuie sa absoarba toata apa.

5
Făcut

Si asta-i toata procedura.
Pofta Buna!

Terci de orez
anterior
Terci de orez
urmator
Ardei umpluti cu orez si carne

Adaugă comentariul tău