Ingrediente
-
Pentru aluat
-
250 gr Faina alba
-
100 gr Unt
-
60 gr Zahar
-
1 lingurita Praf de coptcu varf
-
2 buc Oua
-
un praf Sare
-
Pentru umplutura
-
250-300 gr Afine
-
400 gr Smantana
-
2 buc Oua
-
90 gr Zahar
-
1 buc Esenta de vanilie
-
20-25 gr Amidon alimentar
Mod de preparare
O tarta foarte gustoasa, aromata si cu multe afine. Un desert senzational cu un aluat faramicios ce se topeste in gura, iar umplutura de smantana se combina foarte bine cu gustul acrisor al afinelor. Fiti atenti la ingrediente am redat separat cantitatile pentru aluat si umplutura. Puteti sa ma credeti pe cuvant… se pregateste repede si foarte usor 😉
Vizitat de 2.597 ori in total, și 1 vizite astăzi
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|
|
5
Făcut
|
|
6
Făcut
|
|
7
Făcut
|
|
8
Făcut
|
|
9
Făcut
|
|
10
Făcut
|
|
11
Făcut
|
|
12
Făcut
|
|
13
Făcut
|