Ingrediente
-
250-300 gr Piept de puio bucata
-
100-150 gr Cascaval
-
4 buc Oua
-
50 gr Nuci
-
200 gr Maioneza
-
400 gr Struguri albiun strugure mare
-
3-4 linguri Ulei de floarea soareluipentru prajit
-
1 lingurita Sare
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
Mod de preparare
Acum in prag de sarbatori vin si eu cu o salata foarte interesanta si gustoasa. Se pregateste usor si din ingrediente simple. Ce o face mai interesanta… este anume combinatia dintre carne de pui si struguri albi. Reteta este cu miez de nuca, dar astazi am folosit alune, pe care le-am uscat un pic pe o tigaie si le-am maruntit cu un cutit. Deci puteti folosi orice nucusoare preferati, sau aveti pe acasa. Am condimentat salata, sau mai bine zis – carnea, doar cu sare si piper negru macinat… in varianta originala ar fi fost sa folositi o lingurita de condiment curry, puteti sa incercati daca nu sunteti impotriva … familiei mele nu prea ii place si de aceea l-am omis. Dar credeti-ma, ii da un gust aparte. La montarea salatei am folosit un inel cu dimensiunile de 16 cm, dar o poti face si fara. O salata senzationala si de efect ce o recomand cu mare drag 😉
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|
|
12
Facut
|