Ingrediente
-
Vinete
Mod de preparare
Demult mi-am propus sa va arat metoda mea preferata de coacere a vinetelor si anume, cea in aer liber. Sigur ca e mult mai usor si mai simplu sa le coaceti in rola, sau pe aragaz, dar va asigur ca la gust si la miros sunt total diferite. Eu am folosit o tabla mare de fier speciala, pe care in fiecare an coc vinete si ardei dulci. Nu e mare lucru, doar ai nevoie de un pic de indemanare pentru a mentine focul la o temperatura constanta. Imi plac foarte mult vinetele coapte, astfel pregatite le folosesc in salate, tocanite… le pun pentru iarna in borcane, dar totusi vinetele sunt cam capricioase de felul lor, asa ca, va-as sfatui sa le portionati in caserole, sau pungi si sa le congelati, asa e mult mai sigur 🙂 si la necesitate – sa le folositi.
Pași de urmat
1
Făcut
|
|
2
Făcut
|
|
3
Făcut
|
|
4
Făcut
|