Ingrediente
-
1,5 kg Piept de pui
-
3-4 catei Usturoi
-
1 l Apa
-
1 lingura Zahar
-
2 linguri Sare
-
60 ml Ulei de floarea soarelui
-
1 lingurita Boia de ardei dulce
-
0,25 lingurita Piper negru macinat
-
1 lingurita Piper negru boabe
-
2-3 buc Frunze de dafin
Mod de preparare
O reteta extraordinara de pastrama din piept de pui, o alternativa foarte buna a mezelurilor din comert. Se pregateste usor si e foarte gustoasa. Aceasta pastrama o puteti folosi la micul dejun- la prepararea sandwichurilor si la salatele preferate. Celor mici le place mult chiar si asa calda, ca o fripturica de pui… carnea este frageda si suculenta. Daca doriti, puteti sa pregatiti aceasta reteta si din piept de curcan.
(Visited 923 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|
|
11
Facut
|