0 0
Ciuperci la cuptor

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

1-1,5 kg Ciuperci champinion
2-3 linguri Ulei de masline
1 lingurita Sare
0,5 lingurita Piper negru macinat dupa gust

Ciuperci la cuptor

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Asa fac eu ciupercile la cuptor, sunt rumene, frumoase si gustoase. Se prepara foarte repede si usor. Le puteti servi ca mancare aparte, ca o garnitura, sau ca un aperetiv delicios.

Vizitat de 2.436 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Ciupercile se spala bine. Se toarna uleiul de masline peste ele si se amesteca bine ca toate ciupercutele sa fie unse cu ulei.

2
Făcut

Apoi se pun intr-o tava si se dau la coptor.

3
Făcut

Peste un timp veti observa ca vor lasa apa, scurgeti atent aceasta apa din tava, sarati si piparati ciupercile si le dati inapoi la cuptor.

4
Făcut

Amestecati din cand in cand ciupercile cu o spatula, sau cu o lingura, pentru o culoare mai uniforma. Sunt gata cand sunt rumenite frumos.

5
Făcut

Le serviti cu ce va place mai mult, eu le-as manca asa calde si fara nimic, la cat de bune sunt :) .
Pofta Buna!

anterior
Gogosari marinati in otet
urmator
Peste carp la tigaie

Adaugă comentariul tău