Ingrediente
-
10 kg Gogosari
-
2 pahare Otet de masade 250 ml
-
2 pahare Ulei de floarea soarelui
-
2 pahare Zahar
-
1 pahar Apa
-
10 buc Frunze de dafin
-
1-2 linguri Piper negru boabe
-
200 gr Usturoi
-
Frunze de telina
-
1-2 linguri Saredupa gust
Mod de preparare
Acestia sunt gogosarii mei in otet, sunt preferatii mei, sunt foarte gustosi si se gatesc destul de repede. Acesti gogosari sunt foarte populari la mesele noastre de sarbatoare. E o reteta verificata si experimentata in timp, nu am dat gres niciodata, sunt crocanti si au un gust dulce-acrisor. E un aperitiv apreciat de toti cei din casa si familia mea.
(Visited 15.734 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
|
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
Dupa ce incepe sa fiarba mai lasati la foc mediu pentru inca 6-8 minute la fiert toate ingredientele, amestecand uneori. Apoi luam un borcan, din timp spalat si sterilizat, punem la fundul borcanului o frunza de telina si cu o lingura luam cate 2-3 bucati de gogosar si umplem borcanul, punem si un pic din marinada. |
6
Facut
|
|
7
Facut
|