1 0
Salata galbena din piept de pui si legume

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

400-450 gr Piept de pui
4-5 buc Oua
2-3 buc Morcov medii
1 cutie Porumb conservat 300-400 gr
2 buc Ardei gras galbeni
200 ml Maioneza
1-2 lingurite Sare dupa gust
1 buc Frunze de dafin
5-7 buc Piper negru boabe

Salata galbena din piept de pui si legume

Ingrediente

Mod de preparare

Share

Este o salata simpla, la care am folosit ingrediente de culoare galbena. E o combinatie foarte gustoasa si reusita.

(Visited 3.888 times, 1 visits today)

Pasi de urmat

1
Facut

Spalam bine pieptul de pui si-l punem la fiert intr-o cratita cu apa. Stringem spuma care se formeaza, adaugam apoi frunza de dafin, boabele de piper negru si o lingurita de sare. Lasam sa fiarba pentru 30-40 de minute, sau pina cand pieptul de pui este bine fiert. Apoi il scoatem pe o farfurie si-l lasam sa se raceasca un pic.

2
Facut

Dupa ce s-a racit il taiem in jumatate si apoi felii pe care le desfacem cu mainele usor.

3
Facut

Ouale se fierb tari, cam pentru 10 minute. Dupa acest timp le trecem prin apa rece si le curatam de coaja

4
Facut

Le taiem in jumatate si apoi le feliem.

5
Facut

Ardeiul il spalam si-i scoatem cotorul. Il taiem felii subtiri.

6
Facut

Morcovii se spala si se pun la fiert pentru 30 de minute, apoi se curata de coaja si se taie betisoare.

7
Facut

Punem toate ingredientele acestea intr-un vas mai adanc in care mai adaugam si porumbul din conserva, pe care l-am scurs de apa.

8
Facut

Punem si maioneza.

9
Facut

Potrivim de sare si amestecam totul bine.

10
Facut

O infrumusetati dupa preferinta si se poate de servit.
Pofta Buna!

Adelina

anterior
Chec cu portocale
Fursecuri "Conuri de brad"
urmator
Fursecuri „Conuri de brad”
anterior
Chec cu portocale
Fursecuri "Conuri de brad"
urmator
Fursecuri „Conuri de brad”

Adauga comentariu