1 0
Salata galbena din piept de pui si legume

Distribuie-l pe rețeaua ta de socializare:

Sau puteți pur și simplu să copiați și să distribuiți această adresă URL

Ingrediente

400-450 gr Piept de pui
4-5 buc Ouă
2-3 buc Morcov medii
1 cutie Porumb conservat 300-400 gr
2 buc Ardei gras galbeni
200 ml Maioneza
1-2 lingurite Sare dupa gust
1 buc Frunze de dafin
5-7 buc Piper negru boabe

Salata galbena din piept de pui si legume

Ingrediente

Mod de preparare

Distribuie

Este o salata simpla, la care am folosit ingrediente de culoare galbena. E o combinatie foarte gustoasa si reusita.

Vizitat de 4.136 ori in total, și 1 vizite astăzi

Pași de urmat

1
Făcut

Spalam bine pieptul de pui si-l punem la fiert intr-o cratita cu apa. Stringem spuma care se formeaza, adaugam apoi frunza de dafin, boabele de piper negru si o lingurita de sare. Lasam sa fiarba pentru 30-40 de minute, sau pina cand pieptul de pui este bine fiert. Apoi il scoatem pe o farfurie si-l lasam sa se raceasca un pic.

2
Făcut

Dupa ce s-a racit il taiem in jumatate si apoi felii pe care le desfacem cu mainele usor.

3
Făcut

Ouale se fierb tari, cam pentru 10 minute. Dupa acest timp le trecem prin apa rece si le curatam de coaja

4
Făcut

Le taiem in jumatate si apoi le feliem.

5
Făcut

Ardeiul il spalam si-i scoatem cotorul. Il taiem felii subtiri.

6
Făcut

Morcovii se spala si se pun la fiert pentru 30 de minute, apoi se curata de coaja si se taie betisoare.

7
Făcut

Punem toate ingredientele acestea intr-un vas mai adanc in care mai adaugam si porumbul din conserva, pe care l-am scurs de apa.

8
Făcut

Punem si maioneza.

9
Făcut

Potrivim de sare si amestecam totul bine.

10
Făcut

O infrumusetati dupa preferinta si se poate de servit.
Pofta Buna!

anterior
Chec cu portocale
Fursecuri "Conuri de brad"
urmator
Fursecuri „Conuri de brad”

Adaugă comentariul tău