Ingrediente
-
400-450 gr Piept de pui
-
4-5 buc Oua
-
2-3 buc Morcovmedii
-
1 cutie Porumb conservat300-400 gr
-
2 buc Ardei grasgalbeni
-
200 ml Maioneza
-
1-2 lingurite Saredupa gust
-
1 buc Frunze de dafin
-
5-7 buc Piper negru boabe
Mod de preparare
Este o salata simpla, la care am folosit ingrediente de culoare galbena. E o combinatie foarte gustoasa si reusita.
(Visited 3.888 times, 1 visits today)
Pasi de urmat
1
Facut
|
Spalam bine pieptul de pui si-l punem la fiert intr-o cratita cu apa. Stringem spuma care se formeaza, adaugam apoi frunza de dafin, boabele de piper negru si o lingurita de sare. Lasam sa fiarba pentru 30-40 de minute, sau pina cand pieptul de pui este bine fiert. Apoi il scoatem pe o farfurie si-l lasam sa se raceasca un pic. |
2
Facut
|
|
3
Facut
|
|
4
Facut
|
|
5
Facut
|
|
6
Facut
|
|
7
Facut
|
|
8
Facut
|
|
9
Facut
|
|
10
Facut
|